Ree steak
SKU:
23411
De ree steak wordt gesneden uit het beste deel van de achterbil en staat bekend om zijn malse structuur. Het ree is een echte fijnproever, wat duidelijk terugkomt in de subtiele smaak van het vlees. Deze is milder dan die van edelhert en everzwijn. Het ree voedt zich met bladeren, twijgen, en scheuten van struiken en bomen, maar ook met vruchten zoals bramen en bessen, kruiden, eikels, beukennootjes, grassen, en landbouwgewassen zoals bieten, granen en bladgroenten.
€ 18,00
Additional information
Tags:
280-320 gr | 18 euro per stuk |
Zondagavond van week A bestellen, ten vroegste levering week B op vrijdag of zaterdag
Mogelijkheid levering aan huis of ophalen bioshop Turnhout (Patersstraat 84 , 2300 Turnhout)
Gratis gekoelde levering aan huis vanaf 150€
Onder 150€, 15€ verzendkosten of ophalen Bioshop turnhout (Patersstraat 84 , 2300 Turnhout)
Share:
Recepten
Meer producten van Wildax
Related products
-
Fazant filet met vel
€ 12,50 -
Everzwijn filet
€ 17,00 -
Hert Filet
€ 27,50 -
Luxe pakket
€ 195,00